Rekisteriseloste ja yksityisyydensuoja

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Markkinointitoimisto Bermuda Oy
(Y-tunnus 2358530-4)

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Toimitusjohtaja
Jarkko Cavén
p. 050 5274 849
moi@bermuda.fi

3. Rekisterin nimi

Markkinointitoimisto Bermuda Oy:n sisällöstä ja palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus poistua rekisteristä osoitteesta moi@bermuda.fi.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:
– Nimi
– Titteli
– Yritys
– Postiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta markkinointimateriaalia yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Markkinointitoimisto Bermuda Oy:n suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua rekisteristä.

7. Tietojen luovutus

Markkinointitoimisto Bermuda Oy käyttää tietoja ainoastaan Bermudan sekä tietojen luovuttajan väliseen viestintään.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Rekisterin ylläpitäjä:
Toimitusjohtaja
Jarkko Cavén
p. 050 5274 849
moi@bermuda.fi

Tiedot on päivitetty 21.11.2017 klo 15:30
Markkinointitoimisto Bermuda Oy – Kaikki oikeudet pidätetään

YKSITYISYYDENSUOJA

1. Yksityisyydensuojan tarkoitus

Tämä yksityisyydensuoja on laadittu ihmisille, jotka haluavat tietää mitä tietoja heistä kerätään ja kuinka kerättyjä tietoja hyödynnetään. Markkinointitoimisto Bermuda Oy noudattaa markkinoinnissaan henkilötietolakia ja tietoyhteiskuntakaarta, joita valvoo ja ohjaa tietosuojavaltuutettu sekä evästeiden käytöstä annettuja lakeja, joiden noudattamista valvoo Viestintävirasto. Lue yksityisyydensuoja huolella, jotta tiedät mitä tietoja sinusta kerätään, kuinka niitä käytetään ja mitä oikeuksia sinulla tietojen keräämiseen liittyen on.

2. Kerättävät tiedot

Bermudan sivustoilla hyödynnetään evästeitä. Lisätietoa evästeistä.
Keräämme anonyymia / ei-personoitua tietoa näiden työkalujen kautta:
• Google Analytics
• Facebook Business Manager
Voit halutessasi käyttää sivustoamme selaimesi salatussa incognito-tilassa.

Sivustollamme olevien yhteydenottolomakkeiden kautta käyttäjä voi jättää henkilökohtaiset yhteystietonsa luottamuksellisesti. Näitä tietoja käytämme yhteydenottoihin (postitse, sähköpostitse tai puhelimitse).

3. Kerättävien tietojen ajankohta

Anonyymeja evästetietoja kerätään aina, kun vierailet www-sivustollamme.

4. Kerättyjen tietojen hyödyntäminen

Evästeitä hyödynnetään muun muassa:
• Sivuston käyttöliittymäsuunnittelun sekä käyttökokemuksen kehittämiseen
• Asiakaspalvelun nopeuttamiseen
• Online-markkinoinnin kehittämiseen

5. Kerättyjen tietojen suojaaminen

Tietosi säilytetään teknologiakumppaneidemme toimesta turvassa, eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla.

6. Kolmannet osapuolet

Markkinointitoimisto Bermuda Oy ei luovuta tai myy kerättyä dataa. Kaikissa henkilötietoihin liittyvissä toimenpiteissä noudetaan henkilötietolakia sekä sitä valvovan tietosuojavaltuutetun hyvän tavan mukaisia toimintaohjeita. Anonyymia käyttäjädataa hyödynnetään Markkinointitoimisto Bermuda Oy:n online-markkinoinnissa (Google AdWords ja Facebook Business Manager).

7. Linkit ulkopuolisille sivuille

Markkinointitoimisto Bermuda Oy voi suositella kolmansien osapuolien tuotteita ja palveluita asiakkailleen. Kaikki mahdollinen on tehty tietojen oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi. Markkinointitoimisto Bermuda Oy ei kuitenkaan vastaa omien sivustojensa ulkopuolisesta sisällöstä.

8. Tietojen muuttaminen

Voit pyytää tietojasi tarkasteltavaksi ja muuttaa niitä ottamalla meihin yhteyttä:

9. Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Jarkko Cavén
p. 050 5274 849
moi@bermuda.fi

Tiedot on päivitetty 21.11.2017 klo 15:30
Markkinointitoimisto Bermuda Oy – Kaikki oikeudet pidätetään