Warrior statue

Arrows down

Saammeko taistella bisneksesi puolesta?

Tarvitsetko tulevaisuudessa tulitukea yrityksesi markkinointiin? Ansaitseeko yrityksesi vahvistusta markkinointiin täysin ilmaiseksi? Kerro meille miksi ja voita palvelukseesi Marketing Business Battle huipputiimi.

Marketing Business Battle huipputiimi

Tiimi

Johanna Siltanen / Kaski Creative Agency Oy
Jarkko Caven / Markkinointitoimisto Bermuda Oy
Sami Nieminen / Mediaporras Oy
Heikki Oinonen / Koju Film Company Oy
Kati Keronen / Valoria Oy
Pauli Nurminen / Villivisio Oy
Niko Airaksinen / Mainostoimisto Propaganda Finland Oy

Boostauksen voittaja on ratkennut

Healthfactory nappasi voiton Marketing Business Battlen markkinointikampanjassa. Healthfactory on erikoistunut lisäämään ihmisten hyvinvointia teknologiaa hyödyntäen. Hyvinvointivalmennusta tarjoavia ohjelmistoja kehittävän yrityksen tavoitteena on tarjota tukea ja seurantaa harjoitteluun myös silloin kun valmentaja ei ole henkilökohtaisesti läsnä.

– Kiitos kaikille äänestäjille, olemme todella innoissamme voitosta. Meillä on loistava tuote, jota emme kuitenkaan ole onnistuneet markkinoimaan riittävän hyvin. Kehityskohteita ja suurta potentiaalia löytyy esimerkiksi digimarkkinoinnista ja verkkoviestinnästä. Uskon, että saamme Marketing Business Battlen asiantuntijaraadilta hyviä neuvoja markkinoinnin tehostamiseen, iloitsee Healthfactory Oy:n toimitusjohtaja Terhi Immonen.

Kampanjan shortlistia oli valitsemassa Marketing Business Battlessa moderaattorina toimiva Mikael Jungner sekä tapahtuman järjestävistä toimistoista koottu asiantuntijaraati.

Miksi ilmaiseksi?

Haluamme auttaa pirkanmaalaista bisnestä ja yrityksiä ja näyttää markkinoinnin voiman. Haluamme tuoda myös näkyväksi sen ison työn, jota moderni viestintä vaatii. Markkinointi on meille tärkeä asia ja haluamme että koko Pirkanmaa lähtee kehittämään sitä yhdessä, siksi järjestämme Marketing Business Battle tapahtuman. Ja sekin on muuten tänä vuonna ilmainen.